samenwerken in 2024? klik hier!

Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor je droombruiloft? Door de jaren heen heb ik mogen bijdrage aan de mooiste bruiloften en evenementen.

Boho Elopement

Waar de een aan een fantastische bruiloft denkt met al hun dierbare gasten, denkt de ander juist aan een intiem moment met alleen je aanstaande en de trouwambtenaar!

Classic wedding

Dit leuke stel trouwde in een prachtig klein kerkje in Jisp, en wat een heerlijke ceremonie was dit. Hun lieve nichtje was zo onder de indruk van haar tante dat ze bijna de hele ceremonie in het gangpad heeft toegekeken.

Fall wedding

In de herfst trouwen heeft iets heel sfeervols en romantisch. Het is eerder donker waardoor je sneller kunt gaan werken met kaarsen en sfeerverlichtingen en je warme kleur tinten.

Industrial wedding

Houd je van stoer, stenen muren en betonnen vloeren? Ga dan voor industrieel! Deze oude gasfabriek toverde we om tot een fantastische trouwlocatie.

Kasteel bruiloft

Een prachtig kasteel een gehele dag voor jezelf, dat wil toch iedereen? In Kasteel Wijenburg zei lieve M&J eindelijk na meerdere verplaatsingen JA tegen elkaar!
The best day is yet to come

Wedding Bibliotheek

Willen jullie graag de hele organisatie zelf doen, maar kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken? Bezoek dan snel mijn bibliotheek!

Event Brochure

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je zakelijke event?
Bekijk dan gauw de brochure met meer informatie!