samenwerken in 2024? klik hier!

Classic wedding

Een rustieke bruiloft met klassieke elementen

Dit leuke stel trouwde in een prachtig klein kerkje in Jisp, en wat een heerlijke ceremonie was dit. Hun lieve nichtje was zo onder de indruk van haar tante dat ze bijna de hele ceremonie in het gangpad heeft toegekeken. Na de ceremonie stonden de schoolkindjes van de bruid buiten met een erehaag voor de juf. En kon iedereen daarna genieten van een kleine toost.

De rest van de dag vond plaats in Villa Clementine. Een prachtig klassiek pand in hartje Purmerend.De zon was goed aanwezig dus konden we de borrel heerlijk in de tuin houden en ook de nodige fotomomenten vastleggen.Voor het diner hebben we gekozen voor een rustige witte tafelstyling, de ruimte was al heel mooi en hielden we het op tafel dus wat rustiger.

Dit diner vond plaats met alleen de gezinnen van het bruidspaar, een perfect moment dus om mooie woorden en herrineringen met elkaar te delen via speeches, kaarten en fotoboeken. Wanneer alle gasten zich weer hebben verzameld in de feestzaal is het tijd voor een grote entree van het bruidspaar, inclusief een stijlvolle openingsdans.De band pakte het daarna gelijk op en dat leidde tot een spetterend feest!

Trouwteam

Weddingplanner – That Special day
Locaties – Jisperkerk –  Villa Clementine
Fotograaf – AV Fotoreportage

Liefs, Sarina

Boho Elopement

Waar de een aan een fantastische bruiloft denkt met al hun dierbare gasten, denkt de ander juist aan een intiem moment met alleen je aanstaande en de trouwambtenaar!

Fall wedding

In de herfst trouwen heeft iets heel sfeervols en romantisch. Het is eerder donker waardoor je sneller kunt gaan werken met kaarsen en sfeerverlichtingen en je warme kleur tinten.

Industrial wedding

Houd je van stoer, stenen muren en betonnen vloeren? Ga dan voor industrieel! Deze oude gasfabriek toverde we om tot een fantastische trouwlocatie.
Meer informatie?

Wedding Bibliotheek

Willen jullie graag de hele organisatie zelf doen, maar kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken? Bezoek dan snel mijn bibliotheek!

Event Brochure

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je zakelijke event? Bekijk dan gauw de brochure met meer informatie!