samenwerken in 2024? klik hier!

Genieten van een onvergetelijke dag

Heb je geen idee wat er komt kijken bij het organiseren van een bruiloft? Kom je bij het plannen niet verder dan het fantaseren over de bruidsjurk? Doe je geen oog meer dicht omdat er nog 100+ taken op je to-do-lijstje staan?

Pinterest heb je uitgespeeld, je ziet het helemaal voor je. Maar hoe je zorgt dat jouw bruiloft óók zo’n droom wordt? I got you..

Als weddingplanner zorg ik ervoor dat jullie bruiloft van A tot Z wordt geregeld. Ik neem álles voor jullie uit handen. Zo kunnen jullie en al jullie dierbaren 100% genieten van deze onvergetelijke dag.

Dat gun ik iedereen

Hij ging op zijn knieën en toen…

Op een betoverende locatie ging hij plots op zijn knieën. Hij had een prachtige ring vast en vroeg met een bibberende stem: ‘Wil je met me trouwen?’. Kippenvel tot aan je tenen; je wist niet wat je overkwam. Vólmondig riep je JA! Jullie geluk kon niet op en dagenlang hebben jullie samen op die roze wolk gezeten. Maar nu wordt het toch écht tijd om je bruiloft te gaan regelen. Je bladert door verschillende trouwbladen en struint alle trouwblogs op het internet af. Je vindt het leuk om dingen uit te zoeken, maar eerlijk is eerlijk: door de bomen zie je het bos niet meer.

Is this you?

I got you! Als weddingplanner help ik bij al deze thema’s. Zo hebben jullie niet alleen een onbezorgde trouwdag, maar ook een zorgeloze voorbereiding.

Een professionele
weddingplanner inhuren

“À la Jennifer Lopez in de gelijknamige film, maar dan toch net even anders!”

De bruiloft van je dromen

Geen slapeloze nachten, onrustig gevoel en gierende zenuwen. Alles wordt in de puntjes geregeld. Daardoor hou je meer tijd en energie over voor de dingen die jij leuk en belangrijk vindt. Ook zorg ik ervoor dat niet alleen jullie, maar ook al jullie dierbaren onbezorgd kunnen genieten van een fantastische en onvergetelijke dag.

Ben je enkel op zoek naar een ceremoniemeester die op de dag zelf ervoor zorgt dat alles soepel verloopt of wil je weten wat mijn rol tijdens de bruiloft inhoudt? Check dan deze pagina eens.

That Special Day

Wat doe ik dan allemaal?

Na een kennismakingsgesprek maak ik altijd een offerte op maat, maar hieronder taken die je zoal kunt verwachten;

Investering vanaf € 2999,- op basis van 45 uur

Some kind words
Some kind words

De bruiloft is de grote dag, het organiseren er van is the pre-party!

That Special Day