samenwerken in 2024? klik hier!

een dag om nooit te vergeten

Ceremoniemeester

Wil jij dat álle gasten 100% genieten op jullie bruiloft? Krijg je stressvlekken alleen al bij het idee wat er allemaal op deze dag mis kan gaan?

Als ceremoniemeester zorg ik voor rust tijdens jullie bruiloft, zodat niet alleen jullie, maar ook ál jullie gasten kunnen genieten van een bijzondere en onvergetelijke dag.

Stel je eens voor dat…

Je hebt je beste vriendin of zus gevraagd om de taak als ceremoniemeester op haar te nemen. Een eervolle taak en natuurlijk vertrouw je erop dat ze deze taak bloedserieus neemt – want jij weet écht wel wie je moet vragen.

Vól zelfvertrouwen – en met een beetje buikpijn – staat ze klaar om van jullie bruiloft de mooiste dag uit jullie leven te maken. Tijdens de bruiloft wordt ze regelmatig aan haar mouw getrokken. De cateraar wil nog ‘even’ iets bespreken, de bruidstaart arriveert later dan afgesproken en de duizenden rozenblaadjes moeten worden opgeveegd voordat ze wegwaaien. Heeft ze allemaal keurig opgelost. Maar een paar weken later kom je er wél achter dat je vriendin of zus helemaal niet op de groepsfoto staat én dat ze het taart-aansnij-moment heeft gemist…

Herken je dit?

Dit is waarom je Sarina op je bruiloft wilt

Een onvergetelijke dag voor iedereen

Doordat je een professionele ceremoniemeester inhuurt, heeft niemand buikpijn op de mooiste dag van jullie leven. Ik zorg dat heel de dag ontspannen en soepel verloopt zónder dat iemand zich gehaast, gestrest of zenuwachtig voelt. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten feesten, dansen, zingen en 100% genieten van de dagen voorafgaande aan de bruiloft én van de bruiloft zelf.

That Special Day

Wat houdt het in?

Taken die ik zoal doe:

Na ons kennismakingsgesprek maak ik voor jullie een offerte op maat.

Investering vanaf € 1.699,- op basis van 25 uur

Wil je een ceremoniemeester inhuren?

Gelukkig zijn er professionals die het geweldig vinden om van jullie dag een droombruiloft te maken! Van die vakidioten voor wie niets te gek is en die bijna alles al een keer hebben meegemaakt. En die vakidioot. That’s me. Wil jij dat jullie bruiloft soepel en ontspannen verloopt? Neem dan snel contact op voor een kop koffie!

Ben je op zoek naar een professionele weddingplanner die de mooiste dag van jullie leven compleet organiseert? Een droombruiloft zonder stress en gedoe! Check dan deze pagina eens!

Some kind words
Some kind words

Met al jullie dierbaren genieten en nieuwe herinneringen maken

That Special Day