samenwerken in 2024? klik hier!

Hi! Ik ben Sarina,

oprichtster van That Special day

Wensen vervullen en dromen werkelijkheid laten worden: daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Hoi! Ik ben Sarina Jongkind, professioneel weddingplanner en het gezicht achter That Special Day. Samen met mijn man en ons dochtertje woon ik in het fijne Alkmaar. Ik ben een echte doener, organiseer graag feestjes, vind qualitytime met mijn gezin belangrijk en zoek regelmatig de gezelligheid van vrienden en familie op. Ook vind ik het heerlijk om mijn gedachten even los te laten door een uitdagende bootcampsessie of kickbokstraining.

Plannen, organiseren, hollen, regelen, doen. Van kinds af aan ben ik gek op het organiseren van feesten en partijen. Het geeft me een kick om te zien dat anderen het naar hun zin hebben. Ik woon in Alkmaar, maar organiseer bruiloften door heel Nederland. Vrienden en familie noemen me ‘de perfectionist’, maar ik slaap nu eenmaal beter als ik zéker weet dat een bruiloft, feest of partij tot in de puntjes goed geregeld is. Door mijn organisatorische skills en oprechte interesse zorg ik ervoor dat een bruiloft of evenement stressvrij verloopt en 100% onvergetelijk wordt.

In een wereld vol met trends, blijf ik graag dicht bij jullie persoonlijke wens. Dat is wat het uniek maakt.

That Special Day

Waar het allemaal begon...

Bruiloften van dierbaren

Jaren geleden werd ik door mijn broer en door één van mijn vriendinnen gevraagd om ceremoniemeester tijdens hun bruiloft te zijn. Een ontzettende eer natuurlijk, want dat is een enorm grote verantwoording. Tijdens deze bruiloft voelde ik me zenuwachtig, lichtelijk gestrest en een beetje gespannen. Ik wilde het uiteraard perfect doen voor mijn dierbaren.

Begrijp me niet verkeerd; het waren memorabele dagen. Tóch heb ik veel momenten gemist omdat ik ‘iets moest regelen’. Althans… dat vond ik vooral zelf. Het feest was al afgelopen voordat ik mijn eerste dansje kon wagen. Hier viel het kwartje. Ik gunde het anderen om 100% te genieten van de bruiloft van hun broer, zus, beste vriend of vriendin. Dat was dan ook het moment dat ik besloot om een opleiding te gaan doen als professioneel weddingplanner.

Wist je dat...

ik verslaafd ben aan:

grote koppen thee

Je me wakker kunt maken voor:

italiaans eten

ik gek ben op:

een avond dansen

Ik ben geen:

zoetekauw

Ik heb een half jaar gewoond in:

Rome

Mijn favoriete drankje is:

een gin tonic

Elke bruiloft heeft een verhaal

Het is mijn missie om het bruidspaar én hun dierbaren een onvergetelijke dag te bezorgen zónder stress en gedoe. Ik streef naar high-end gastvrijheid en wil dat álle genodigden zich speciaal voelen tijdens een bruiloft. Ook ga ik altijd op zoek naar een personal touch. Dit doe ik door te kijken naar het karakter en de persoonlijkheid van het bruidspaar, oprechte interesse te tonen en diepgaande gesprekken te voeren. Op basis hiervan laat ik verrassende en authentieke elementen terugkomen tijdens de bruiloft. Gasten zullen direct datgene herkennen wat de bruiloft zo eigen maakt. Gaaf, toch?

Wil jij jouw droombruiloft werkelijkheid laten worden zónder stress, chaos en gedoe? Ben je op zoek naar een weddingplanner of ceremoniemeester waar je die bijzondere klik mee hebt? Plan dan snel een afspraak met me in!

Some kind words
Some kind words