samenwerken in 2024? klik hier!

Work hard, play hard

Heb je iets te vieren en wil je dat samen met al je medewerkers doen? Wil jij je personeel belonen, motiveren of verrassen door middel van een tof bedrijfsfeest? Of staat het jaarlijkse personeelsfeest weer op de planning en heb je daar professionele hulp bij nodig?

Ik help je met het bedenken, organiseren en het in goede banen leiden van een knalfuif. Zo hoef jij je nooit meer te bekommeren om de bedrijfsfeesten én houd je tijd over om je eigen taken af te ronden.

That Special Day

De struggle van een bedrijfsfeest…

Ieder jaar krijg jij ‘m weer op je bordje: de organisatie van het bedrijfsfeest. Eigenlijk heb je helemaal geen tijd, want je to-do-lijstje staat al ramvol met taken die deze maand af moeten zijn. Je pakt het draaiboek van vorig jaar er maar weer bij, bestelt een aantal flessen Moët & Chandon (dan lijkt het nog wat) en bereidt de jaarlijkse speech van de baas voor om de medewerkers te motiveren. Eigenlijk is het ‘m weer ‘net niet’ en na de speech drinken de medewerkers hun glas leeg om vervolgens weer huiswaarts te keren. Een geslaagd feest? Niet echt…

Herken je dit?

It’s time to get big

Wat het doel van het bedrijfsfeest ook is: ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ik ben gespecialiseerd in het bedenken én uitvoeren van feestconcepten die passen bij de interesses van het personeel en bij de doelstellingen van het bedrijf.

Met een rugzak vól organisatie-skills, een creative mind en met oog voor detail weet ik van jullie jaarlijkse bedrijfsfeest, het jubileumfeest of de kerstborrel een onvergetelijke dag of avond te maken. Jij hoeft alleen nog maar de datum, het aantal gasten en het budget door te geven om vervolgens in je shiny party outfit op het spectaculaire feest te verschijnen. Uiteraard ben ik ook op de dag zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden. Let’s get this party started!

That Special Day

Wat levert een bedrijfsfeest je op?

I got you! Als weddingplanner help ik bij al deze thema’s. Zo hebben jullie niet alleen een onbezorgde trouwdag, maar ook een zorgeloze voorbereiding.

"Geen saai kerstfeest of partnerborrel meer! De wauw factor dat is waar we voor gaan!"

Heb je zélf geen tijd om de organisatie van een bedrijfsfeest ‘er even bij te doen’? Wil je een knalfuif organiseren, passend bij de interesses van het personeel én bij de doelstellingen van het bedrijf? Of ben je op zoek naar een party planner die out of the box denkt en een onvergetelijke dag of avond voor het personeel organiseert? Plan dan snel een afspraak met me in

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie zou kunnen doen?

Vraag dan snel de brochure aan en wie weet spreken we elkaar dan snel!