samenwerken in 2024? klik hier!

Fall wedding

Trouwen in de herfst wordt steeds vaker gekozen, en dat begrijp ik wel!
Heb je niet de behoefte om per se buiten te trouwen en hoeft dat ook niet zo nodig in de zomer? Dan zou je ook goed in de herfst kunnen trouwen. Kies daarbij voor een locatie met veelzijdige binnen opties. Zo kun je gaan werken met verschillende ruimtes en door middel van styling elke keer weer een nieuwe setting creëren.
Hierdoor houdt je het, ondanks dat het binnen is, toch steeds verfrissend en spannend.

In de herfst trouwen heeft iets heel sfeervols en romantisch. Het is eerder donker waardoor je sneller kunt gaan werken met kaarsen en sfeerverlichtingen en je warme kleur tinten. Hier hebben we gekozen om de terra en warme aardetinten overal in door te trekken. Dit zorgde voor een hele warme romantische sfeer, precies wat we wilde!

Trouwteam

Weddingplanner/stylist & organisatie – That Special day
Stylingmaterialen – De Meiden van Versier
Locatie – Haarlemmermeerstation
Confetti – Bladconfetti
Fotografie – Sonja Koning Photography
Muah – Kapsalon Pardoes
Taart – Velvet Cakery
Confetti – Bladconfetti
Jurk – Dani van Toll
Pak – Michael en Giso
Bloemen – Floraldreams

Liefs, Sarina

Boho Elopement

Waar de een aan een fantastische bruiloft denkt met al hun dierbare gasten, denkt de ander juist aan een intiem moment met alleen je aanstaande en de trouwambtenaar!

Classic wedding

Dit leuke stel trouwde in een prachtig klein kerkje in Jisp, en wat een heerlijke ceremonie was dit. Hun lieve nichtje was zo onder de indruk van haar tante dat ze bijna de hele ceremonie in het gangpad heeft toegekeken.

Industrial wedding

Houd je van stoer, stenen muren en betonnen vloeren? Ga dan voor industrieel! Deze oude gasfabriek toverde we om tot een fantastische trouwlocatie.
Meer informatie?

Wedding Bibliotheek

Willen jullie graag de hele organisatie zelf doen, maar kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken? Bezoek dan snel mijn bibliotheek!

Event Brochure

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je zakelijke event? Bekijk dan gauw de brochure met meer informatie!