samenwerken in 2024? klik hier!

Industrial wedding

Houd je van stoer, stenen muren en betonnen vloeren? Ga dan voor industrieel! Deze oude gasfabriek toverde we om tot een fantastische trouwlocatie. Door met veel bloemen en warme details te werken creëer je een stijlvolle setting.

Ikzelf vind het echt heel leuk als je het gekozen thema voor je bruiloft op een pakkende manier laat terug komen. Daarom hebben hier als aankomst bijvoorbeeld niet gekozen voor een trouwauto, maar voor een moto! Dat past zoveel beter bij het stoere industriele dan een klassieke trouwauto.

Motorlaarzen erbij en je bent verzekerd van unieke plaatjes!

Om geheel niet een al te stoere tint te geven hebben we ook voor veel kaarsen en bloemen die er echt uitspringen gekozen. Zo krijgt het toch die romantische sfeer die we heel graag zien tijdens onze bruiloften.

Trouwteam

Weddingplanner: @thatspecialday_weddingplanner
Fotografie: @marylaandmarcel
Styling: @demeidenvanversier
Bloemen: @acanthusbloemalkmaar
Pakken: @strakinpakken
Jurk: @vanosbruidsmode
Visagie: @elisebrowsenface
Haar: @nr1hairbysabine
Sieraden: @marclangejewelry

Liefs, Sarina

Boho Elopement

Waar de een aan een fantastische bruiloft denkt met al hun dierbare gasten, denkt de ander juist aan een intiem moment met alleen je aanstaande en de trouwambtenaar!

Classic wedding

Dit leuke stel trouwde in een prachtig klein kerkje in Jisp, en wat een heerlijke ceremonie was dit. Hun lieve nichtje was zo onder de indruk van haar tante dat ze bijna de hele ceremonie in het gangpad heeft toegekeken.

Fall wedding

In de herfst trouwen heeft iets heel sfeervols en romantisch. Het is eerder donker waardoor je sneller kunt gaan werken met kaarsen en sfeerverlichtingen en je warme kleur tinten.
meer informatie?

Wedding Bibliotheek

Willen jullie graag de hele organisatie zelf doen, maar kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken? Bezoek dan snel mijn bibliotheek!

Event Brochure

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je zakelijke event? Bekijk dan gauw de brochure met meer informatie!