samenwerken in 2024? klik hier!

Boho Elopement

Trouwen met alleen elkaar!

Waar de een aan een fantastische bruiloft denkt met al hun dierbare gasten, denkt de ander juist aan een intiem moment met alleen je aanstaande en de trouwambtenaar! Helemaal alleen op elkaar gefocust en in alle rust de liefde die jullie voor elkaar hebben in je op te nemen. En dat feest met alle gasten dat komt later wel!

Soms heeft een plek weinig aankleding nodig, zo ook hier. Alleen een backdrop was meer dan genoeg om deze plek er fantastisch uit te laten zien! Tel daarbij op, een prachtig bruidspaar, een gezellige trouwambtenaar en het perfecte zonnetje en je bent gegarandeerd van een prachtig plaatje!

Bij deze idyllische setting paste de bohostijl echt perfect! De bruid droeg een heerlijke jurk met om het af te maken daarbij een hoed met droogbloemenkrans en boots! De bruidegom koos voor een retrolook trouwpak in een prachtige bruine kleur.

Trouwteam

Weddingplanner: That Special Day
Fotografie: Maryla & Marcel Photography
Video: Sabka Weddingfilms
Bloemen & Styling: The Bridal Blush
Babs: Babs Benny
Jurk: Honeymoonshop
Pak: Michael Giso Weddings
MUAH: Marion Bridal Hair & Makeup
Confetti: Bladconfetti
Modellen: Kaya & Mark

Liefs, Sarina

Classic wedding

Dit leuke stel trouwde in een prachtig klein kerkje in Jisp, en wat een heerlijke ceremonie was dit. Hun lieve nichtje was zo onder de indruk van haar tante dat ze bijna de hele ceremonie in het gangpad heeft toegekeken.

Fall wedding

In de herfst trouwen heeft iets heel sfeervols en romantisch. Het is eerder donker waardoor je sneller kunt gaan werken met kaarsen en sfeerverlichtingen en je warme kleur tinten.

Industrial wedding

Houd je van stoer, stenen muren en betonnen vloeren? Ga dan voor industrieel! Deze oude gasfabriek toverde we om tot een fantastische trouwlocatie.
The best day is yet to come

Wedding Bibliotheek

Willen jullie graag de hele organisatie zelf doen, maar kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken? Bezoek dan snel mijn bibliotheek!

Event Brochure

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je zakelijke event? Bekijk dan gauw de brochure met meer informatie!