samenwerken in 2024? klik hier!

Kasteel bruiloft

Een prachtig kasteel een gehele dag voor jezelf, dat wil toch iedereen? In Kasteel Wijenburg zei lieve M&J eindelijk na meerdere verplaatsingen JA tegen elkaar!

Het was een bloedhete en benauwde dag in mei, een dag waar we al een paar jaar mee bezig waren geweest en nu eindelijk ging plaatsvinden!

De ceremonie vond plaats in de blauwe salon waar we door middel van bloemen en kaarsen een romantische setting creëerde. Na de prachtige ceremonie was het tijd voor taart en toost en gingen we daarna naar buiten voor een toffe shoot met onder andere rookfakkels.

Nadat iedereen was bijgekomen van de shoot stond er een wijnproeverij klaar voor de gasten en ging het bruidspaar nog even door met een privé shoot. Daarna stond er een overheerlijke diner klaar vol met liefdevolle speeches en de nodige flashbacks van vrienden! Het feest werd geopend door signature cocktails en een spetterende openingsdans!

 

Locatie: Kasteel Wijenburg

Fotograaf: Roy van der Wens

Liefs, Sarina

Boho Elopement

Waar de een aan een fantastische bruiloft denkt met al hun dierbare gasten, denkt de ander juist aan een intiem moment met alleen je aanstaande en de trouwambtenaar!

Classic wedding

Dit leuke stel trouwde in een prachtig klein kerkje in Jisp, en wat een heerlijke ceremonie was dit. Hun lieve nichtje was zo onder de indruk van haar tante dat ze bijna de hele ceremonie in het gangpad heeft toegekeken.

Fall wedding

In de herfst trouwen heeft iets heel sfeervols en romantisch. Het is eerder donker waardoor je sneller kunt gaan werken met kaarsen en sfeerverlichtingen en je warme kleur tinten.
Meer informatie?

Wedding Bibliotheek

Willen jullie graag de hele organisatie zelf doen, maar kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken? Bezoek dan snel mijn bibliotheek!

Event Brochure

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je zakelijke event? Bekijk dan gauw de brochure met meer informatie!