Meest gestelde vragen

Een weddingplanner boek je niet elke dag en daarom heb ik de meest gestelde vragen voor je gebundeld zodat je deze op je gemak kan doorlezen.

Zelf noem ik diegene altijd de locatiemanager. Diegene is namelijk aanwezig voor de locatie, en heeft daar dus het grootste belang bij. Als weddingplanner kun je me overal voor inschakelen, ook voor alles wat niet met de locatie te maken heeft.

Er moet wel iets heel enstigs aan de hand zijn wil ik niet kunnen komen op jullie bruiloft.
Maar mocht dit helaas wel het geval zijn dan heb ik een aantal top weddingplanners in mijn netwerk die lastminte de taak van me kunnen overnemen en dit mega goed zullen doen!

Zeker! Samen kunnen we een aantal taken verdelen zodat diegene bijvoorbeeld wel de gasten kan ontvangen maar niet tijdens de ceremonie nog iets moet doen en dus heerlijk kan genieten van alle mooie momenten.

Zeker! Ik doe niets zonder jullie akkoord. Ik draag veel aan en kom met tips en ideeën’, de zaken die dan uiteindelijk geregeld moeten worden pak ik op en koppel ik steeds aan jullie terug. Daardoor blijft het echt volledig jullie bruiloft.

Je kunt me een berichtje sturen via het contact formulier en dan laat ik zo snel mogelijk van me horen!
Direct bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Jazeker! Ik ga altijd standaard uit van 10 tot 12 uur. Ik ben er altijd vroeg zodat ik alle leveranciers op weg kan helpen en alles rustig kan voorbereiden. Meestal ga ik als het feest aan de gang is weg, maar mocht het nodig zijn om langer te blijven is dat natuurlijk geen probleem!

Zelf woon ik in Alkmaar (Noord-Holland) en reis het hele land door voor de mooiste bruiloften.
Kortom, waar jullie maar willen! 🙂

Absoluut niet! Ik werk graag samen met bepaalde leveranciers, omdat ik weet dat ze goed zijn in wat ze doen en ik blindelings op ze vetrouw. Maar deze leveranciers moeten natuurlijk ook bij jullie passen. Daarom kijk ik altijd heel goed naar jullie wensen en naar het type persoon dat past bij jullie, aan de hand daarvan doe ik advies.